Ψευδείς και ανυπόστατες οι πληροφορίες ότι ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας συνηγόρησε στην αναβολή  περιόδου καυσοξύλευσης  από το Δημόσιο δάσος της Στροφυλιάς.

Στο δάσος της Καλογριάς βρέθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου με κατοίκους της περιοχής  ώστε να αρθούν οι παρεξηγήσεις και οι ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την αναβολή περιόδου καυσοξύλευσης .

«Η Δημοτική Αρχή ουδέποτε συνηγόρησε ώστε να αναβληθεί η περίοδος καυσοξύλευσης και η απαγόρευση χορήγησης εγκρίσεων αδειών υλοτομίας ατομικών αναγκών από το δημόσιο δάσος της Στροφυλιάς. Αρμόδια Αρχή γι’ αυτό είναι το Δασαρχείο Πατρών. Η Δημοτική Αρχή στηρίζει τους κατοίκους της περιοχής και στέκεται δίπλα τους σχετικά με την υλοτομία στους κορμούς των κατακείμενων και ξηρών δασικών δέντρων που πραγματοποιείται κάθε χρόνο. Ως εκ τούτου συμφωνήθηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 να πραγματοποιηθεί συνάντηση, στην οποία θα συμμετέχουν Δήμαρχος, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας και τριμελής επιτροπή των κατοίκων, με τον κ. Παναγιωτόπουλο Γεώργιο,  ο όποιος προΐσταται της Διεύθυνσης Δασών Αχαΐας, ώστε να ξεπεραστεί  το αδιέξοδο».