Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Σας προσκαλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Δυτικής Αχαΐας την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 11:00΄ στο Δημαρχείο στην Κάτω Αχαΐα, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την Έγκριση ή μη της αριθ. 13/2019 απόφασης του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.ΔΥ. περί «Έγκρισης εισήγησης διαφοράς εσόδων– εξόδων του προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2019 για την ετήσια επιχορήγηση της επιχείρησης».
  2. Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Ανάπλαση βρυσών στη θέση Κεφαλόβρυσο Πορτών της ΔΕ Ωλενίας και στη συνέχεια της οριογραμμής Βελιτσών, Κανδάλου της ΔΕ Λαρίσου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας με το Νομό Ηλείας» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
  3. Έγκριση 3ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο ποδοσφαίρου Νιφοραιίκων Δήμου Δυτικής Αχαΐας Ν. Αχαΐας» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
  4. Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Κατασκευή (διαμόρφωση) πλατείας Τ.Κ. Κρίνου» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
  5. Έγκριση 4ης παράτασης προθεσμίας του έργου «Διαμόρφωση πλατείας Αγίου Νικολάου Σπάτα» του Δήμου Δυτ. Αχαΐας.
  6. Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα Εργασιών (ΑΠΕ) του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΩ ΑΧΑΪΑΣ – ΤΜΗΜΑ 1» του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  7. Άσκηση ή μη ανακοπής κατά της υπ’ αριθ. 388/2019 διαταγής πληρωμής του Ειρηνοδικείου Πατρών που εξεδόθη κατόπιν αιτήσεως της Παρασκευής Δημ. Ασκούνη.

33η συνεδρίαση 26-11-2019

 

Σε περίπτωση απουσίας ή κωλύματος τακτικού μέλους παρακαλούμε όπως ενημερωθούμε άμεσα προκειμένου να καλέσουμε αναπληρωματικό.