Δήμος Δυτικής Αχαΐας

O Δήμαρχος Χρήστος Νικολάου ανακοίνωσε τους Αντιδημάρχους, τους Προέδρους Οργανισμών και τους βοηθούς Δημάρχου

antidoimarxoi

Πραγματοποιήθηκε στις 7 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ., στο πολιτιστικό κέντρο Κάτω Αχαΐας, Μελίνα Μερκούρη, η προβλεπόμενη πρώτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δυτικής Αχαΐας. Αφού πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, ο δήμαρχος Χρήστος Γ. Νικολάου, προέβει στις δημαιρεσίες, ανακοινώνοντας τα ονόματα των Αντιδημάρχων αλλά και των Βοηθών Δημάρχου που αναλαμβάνουν καθήκοντα.

Τα πρόσωπα που ορίστηκαν ως Αντιδήμαρχοι είναι:

j

● Αθανάσιος Ραυτακόπουλος, Αναπληρωτής δημάρχου, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ηλεκτροφωτισμού, Πολεοδομίας, Δόμησης και Χωροταξίας, Ποιότητας Ζωής και Εύρυθμης Λειτουργίας και Πολιτικής Προστασίας και για τις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Δύμης.

h (2)

● Παναγιώτης Μυλωνάς, Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Οργάνωσης και Πληροφορικής, Διοίκησης, Οικονομίας, εποπτείας Κ.Ε.Π., Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Αστικής και Δημοτικής Κατάστασης και τέλεσης πολιτικών γάμων.

s

● Γεώργιος Παλαιολόγος, Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Ανακύκλωσης, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης και για τις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Μόβρης.

l

● Χρήστος Σκάγιας, Αντιδήμαρχος Εμπορίου, Λαϊκών Αγορών και Καταστημάτων και για τις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Ωλενίας.

d

● Άγγελος Διακάτος, Αντιδήμαρχος Αξιοποίησης Τοπικών Πόρων, Απασχόλησης και Εθελοντισμού  και για τις προβλεπόμενες από το Νόμο κατά τόπο αρμοδιότητες στη Δημοτική Ενότητα Λαρίσου.

j (2)

● Σπυρίδωνας Τραχάνης, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης & Αποχέτευσης Δυμαίων (Δ.Ε.Υ.Α.).

f (2)

● Ξενοφώντας Μπαχράς, Πρόεδρος του Οργανισμού Τοπικής Ανάπτυξης Δυμαίων (Ο.Τ.Α.Δ.).

f

● Κοκκίνη Πατρούλα, Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Δυμαίων (Κ.Ε.Δ.ΔΥ.).

Ως Βοηθοί Δημάρχου ορίστηκαν οι:

f

● Κοκκίνη Πατρούλα, βοηθός δημάρχου για τα θέματα Παιδείας.

g

● Οικονομόπουλος Νικόλαος, βοηθός δημάρχου για τα θέματα Πρασίνου.

h

● Ορδίτης Αλέξιος, βοηθός δημάρχου για τα θέματα Ηλεκτροφωτισμού.

h (3)

● Ράθωσης Παναγιώτης, βοηθός δημάρχου για τα θέματα Τεχνικών Έργων και Εθελοντισμού.

PHNELOPH PANAGIOTOPOULOU

● Παναγιωτοπούλου Πηνελόπη, βοηθός δημάρχου για τα θέματα Τουρισμού.

y

● Χρήστος Φιλιππόπουλος, βοηθός δημάρχου για τα θέματα της Β.Ι.Π.Ε.

Στο τέλος της συνεδρίασης, ο δήμαρχος Χρήστος Γ. Νικολάου, αφού ευχαρίστησε όλους τους συναδέλφους αλλά και τους παρευρισκόμενους για τον πολιτικό πολιτισμό που έδειξαν, ως προς τις προβλεπόμενες από το Νόμο διαδικασίες, για την ανάδειξη τόσο του Προέδρου, Αντιπροέδρου και Γραμματέα του νέου Δημοτικού Συμβουλίου αλλά και την ανάδειξη της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, διαβεβαίωσε πως αυτός και οι συνεργάτες του θα εργαστούν σκληρά για ένα δήμο ισχυρό χωρίς διαχωρισμούς και χωρίς διακρίσεις. Ο δήμαρχος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην δύσκολη εποχή που διανύει η χώρα και ζήτησε σύμπνοια και ομόνοια από τους πολίτες. Τόνισε δε πως στο ρευστό πολιτικό τοπίο που ζούμε οι δήμοι θα αποτελέσουν παράγοντες σταθερότητας. «……δική μου απαίτηση είναι η άμεση αντιμετώπιση, η άμεση εξυπηρέτηση και η άμεση κάλυψη των αναγκών του πολίτη ……» τόνισε ο δήμαρχος, ο οποίος έχρισε τον εαυτό του ως Βοηθό Αντιδημάρχου και συγκεκριμένα του Γεώργιου Παλαιολόγου προκειμένου να κερδηθεί το στοίχημα στο δύσκολο αυτό έργο της καθαριότητας. Τέλος, ο δήμαρχος κλείνοντας την ομιλία του, απευθυνόμενος στους Δημοτικούς Συμβούλους, τους ευχαρίστησε για ακόμα μια φορά και ευχήθηκε να υπάρχει πνεύμα συναίνεσης και κλίμα ενότητας και συνεργασίας ανάμεσά τους, καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας για το καλό του τόπου, ενώ όρισε την επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014.

Add a comment

You must be logged in to comment.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com