Σε εκδήλωση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ρομά στην Κάτω Αχαΐα, βρέθηκε ο δήμαρχος Σπύρος Ν. Μυλωνάς μετά από πρόσκληση που δέχτηκε, από τον υποψήφιο δήμαρχο στις απερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, Αντώνη Μπατζαλή.

Οι δύο άντρες χαίρουν αμοιβαίας εκτίμησης και εμπιστοσύνης και έχουν ειλικρινή πρόθεση για συνεχή επαφή και συνεργασία προκειμένου να λυθούν τα πολυκαιρισμένα προβλήματα που ταλαιπωρούν την κοινωνία της Κάτω Αχαΐας.

Όπως χαρακτηριστικά ανάφερε και ο κος. Μυλωνάς «Η δημοτική αρχή έχει βάλει έναν και μοναδικό στόχο. Να μην απαριθμούμε απλά τα προβλήματα αλλά και να τα λύνουμε, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και σεβασμό. Και σε αυτό θέλουμε να είστε μαζί μας. Προτεραιότητά μας η αντιμετώπιση υφιστάμενων καταστάσεων σε θέματα ασφάλειας και ποιοτικής αναβάθμισης της καθημερινότητας του πολίτη της δυτικής Αχαΐας».

Ο δήμαρχος πρότεινε και έγινε αποδεκτή τη δημιουργία μιας επιτροπής ρομά με την οποία θα ξεκινήσει η συζήτηση για τα προβλήματα που υπάρχουν ενώ ταυτόχρονα δείχνει αποφασισμένος να βρεθεί λύση και μάλιστα άμεσα.

Ο δήμαρχος στην εκδήλωση συνοδευόταν από τη γενική γραμματέα του Δήμου Νικολίτσα Ανδρ. Σουλούκου.