Το παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Δυτικής ΑχαΙας! Αυτήν την φορά, σειρά είχε το Δημοτικό Σχολείο των Λουσικών, όπου η συμμετοχή των μικρών, σε ηλικία, μαθητών ήταν μεγαλύτερη των προσδοκιών. Οι μικροί μας φίλοι από την πρώτη έως την έκτη Δημοτικού, με όπλο την φαντασία τους, την ομαδικότητα και τη συνεργασία κατάφεραν να βρουν όλους τους γρίφους και τις ερωτήσεις που τους έθεσαν μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής.
Πλέον, θα περιμένουν την ανακοίνωση του χρόνου τους, η οποία θα γίνει στις 2 Μαρτίου, στην Κάτω Αχαγιά, ημέρα που έχει προγραμματιστεί το Καρναβάλι των Μικρών. Την ίδια ημέρα, θα ανακοινωθούν οι χρόνοι όλων των Σχολείων που λαμβάνουν μέρος στο παιχνίδι του Κρυμμένου Θησαυρού -αυτά έχουν προκύψει από Κλήρωση- και οι καλύτεροι χρόνοι, θα λάβουν μέρος στην Τελική Φάση, προκειμένου να αναδειχθεί η καλύτερη ομάδα.
Επόμενος σταθμός είναι το Δημοτικό Σχολείο Λιμνοχωρίου. Μέλη της Καρναβαλικής Επιτροπής θα βρεθούν εκεί την Τρίτη στις 12 Φεβρουαρίου.
Κλείνοντας οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Δασκάλους, στους γονείς και στα μέλη των Πολιτιστικών Συλλόγων για τη βοήθεια τους και την άψογη συνεργασία, σε κάθε σχολείο που επισκεπτόμαστε.