Δήμος Δυτικής Αχαΐας

«Συγχαρητήρια στον κ. Τάκη Παναγιωτόπουλο ιδιοκτήτη του Εργοστασίου AgroPacking – Κατασκευές Πλαστικών Τελάρων Χαρτοκιβωτίων – Υλικά Σκευασίας για την πρωτοβουλία του να «μεταμορφώσει» με δικές του δαπάνες τον δημοτικό δρόμο στα Σαγαίικα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΧΑΪΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΧΑΪΑΣ

Γ Ρ Α Φ Ε Ι Ο   Δ Η Μ Α Ρ Χ Ο Υ

 

 

 

Κάτω Αχαΐα,  02 Μαρτίου  2018

 

 

 

 

 

Ταχ. Δ/νση: Σώσου Ταυρομένεος 50
Ταχ. Κώδικας: 252 00 Κάτω Αχαΐα
Τηλέφωνο: (26930) 25 000
Fax:

Πληροφορίες:

 

 

(26930) 22 076

Μαρία Σταθοπούλου

 

 

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Συγχαρητήρια στον κ. Τάκη Παναγιωτόπουλο ιδιοκτήτη του Εργοστασίου AgroPacking – Κατασκευές  Πλαστικών Τελάρων Χαρτοκιβωτίων – Υλικά Σκευασίας για την πρωτοβουλία του να «μεταμορφώσει»  με δικές του δαπάνες  τον δημοτικό δρόμο στα Σαγαίικα.   

 

«Ενέργειες κοινωνικής ευαισθησίας και ευθύνης όπως του κ. Τάκη Παναγιωτόπουλου επ’ ωφελεία του δημοσίου συμφέροντος, σπανίζουν στις μέρες μας, αλλά αποτελούν λαμπρό παράδειγμα προς μίμηση. Σε μία δύσκολη εποχή ατομικών συμφερόντων, η εταιρεία AgroPacking αποδεικνύει  ότι οι αξίες της κοινωνικής συνείδησης και της προσφοράς είναι ακόμη ζωντανές και ελπιδοφόρες»  ανέφερε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου και τόνισε  «Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Τάκη Παναγιωτόπουλο και τον διαβεβαιώνουμε ότι θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε τέτοιες ενέργειες κοινωφελούς εμβέλειας να τυγχάνουν της αναγνώρισης και διαχείρισης που τους αρμόζει».

Add a comment

You must be logged in to comment.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com